Elise Mestdagh en Maarten Dutry

Team Maarten Dutry

Maarten Dutry

Zaakvoerder

Maarten heeft inmiddels méér dan 15 jaar ervaring als zaakvoerder van het renovatiebedrijf. Naast diverse bouwtechnische opleidingen heeft hij ook de postacademische opleiding ‘schadediagnose en herstelling van beton‘ aan de Universiteit Gent voltooid. Dagelijks is hij op de werkvloer bij de diverse teams om alles van nabij op te volgen.

Buiten het bedrijf is hij ook actief als lid van het Technische Comité ‘Plafonneer-, voeg- en gevelwerken’ bij het WTCB en van FEREB (Federatie van specialisten in herstelling, bescherming en versteviging van betonconstructies). Hij is tevens ook bestuurslid van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen en voorzitter van NAVAP (Koninklijk Nationaal Verbond Aannemers van Plafonneer-, cement-, staff- en ornamentwerk, droge bepleistering, dekvloeren, voegwerk en gevelreiniging).

In 2019 werd Maarten Dutry verkozen tot Jonge Vlaamse aannemer van het jaar.

maarten@maartendutry.be

Elise Mestdagh

Zaakvoerder

Elise is van opleiding Master in de Handelswetenschappen met een aansluitende specialisatie Human Resource Management. Zij verzorgt de volledige backoffice (subsidiedossiers, administratie en financiën) van het renovatiebedrijf. Samen met echtgenoot Maarten neemt zij regelmatig deel aan diverse technische en algemene bijscholingen.

elise@maartendutry.be

Milan Lauwers

Projectvoorbereider

Milan volgde zijn opleiding aan de Universiteit Gent als industrieel ingenieur bouwkunde. Naast zijn opleiding is hij ook houder van een VCA-attest voor operationeel leidinggevende. Binnen het bedrijf staat hij in voor de calculatie van de inkomende dossiers, alsook de voorbereiding van de aan ons toegewezen projecten. Samen met de projectcoördinator verzorgt Milan ook de nacalculatie van de lopende projecten.

milan@maartendutry.be

Jeroen Delepierre

Projectleider

Jeroen studeerde aan KaHo Sint-Lieven in 2010 af als bachelor in de bouwkunde. Na enkele jaren als calculator en projectleider, startte hij in 2023 als projectleider in onze organisatie. Hij volgt meerdere werven op van A tot Z. Jeroen is tevens houder van een VCA-attest voor operationeel leidinggevende.

jeroen@maartendutry.be

Team

Team

De werknemers in dienst bij MAARTEN DUTRY BVBA zijn allen houder van het VCA-certificaat. Op regelmatige basis volgen ze allen bouwtechnische en productspecifieke opleidingen bij onze leveranciers. Onze mensen krijgen ook de faciliteiten om bijkomende opleidingen te volgen indien gewenst.

Veiligheid op het werk is bij ons een bijzonder aandachtspunt. Alle werknemers genoten een EHBO-opleiding. Daarnaast werden ze ook opgeleid voor het veilig werken met  hoogtewerkers, heftrucks, autolaadkranen, torenkranen en voor het werken op hoogte.

Ons team versterken ?

Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde en ambitieuze collega’s!
Aarzel niet om ons te contacteren