051 43 36 51 info@maartendutry.be
Elise Mestdagh en Maarten Dutry

Team Maarten Dutry

Maarten Dutry

Zaakvoerder

Maarten heeft inmiddels méér dan 10 jaar ervaring als zaakvoerder van het renovatiebedrijf. Naast diverse bouwtechnische opleidingen heeft hij ook de postacademische opleiding ‘schadediagnose en herstelling van beton‘ aan de Universiteit Gent voltooid. Dagelijks is hij op de werkvloer bij de diverse teams om alles van nabij op te volgen.

Buiten het bedrijf is hij ook actief als lid van het Technische Comité ‘Plafonneer-, voeg- en gevelwerken’ bij het WTCB en van FEREB (Federatie van specialisten in herstelling, bescherming en versteviging van betonconstructies). Hij is tevens ook bestuurslid van de Confederatie Bouw West-Vlaanderen en voorzitter van NAVAP (Koninklijk Nationaal Verbond Aannemers van Plafonneer-, cement-, staff- en ornamentwerk, droge bepleistering, dekvloeren, voegwerk en gevelreiniging).

In 2019 werd Maarten Dutry verkozen tot Jonge Vlaamse aannemer van het jaar.

maarten@maartendutry.be

Elise Mestdagh

Zaakvoerder

Elise is van opleiding Master in de Handelswetenschappen met een aansluitende specialisatie Human Resource Management. Zij verzorgt de volledige backoffice (subsidiedossiers, administratie en financiën) van het renovatiebedrijf. Samen met echtgenoot Maarten neemt zij regelmatig deel aan diverse technische en algemene bijscholingen.

elise@maartendutry.be

Team

Team

De werknemers in dienst bij MAARTEN DUTRY BVBA zijn allen houder van het VCA-certificaat. Op regelmatige basis volgen ze allen bouwtechnische opleidingen en productspecifieke opleidingen bij onze leveranciers. Onze mensen krijgen ook de faciliteiten om bijkomende opleidingen te volgen, al dan niet op hun vraag.

Veiligheid op het werk is bij ons een bijzonder aandachtspunt. Alle werknemers hebben een cursus EHBO gevolgd alsook een opleiding voor hoogtewerkers, werken op hoogte, heftrucks, autolaadkranen, torenkranen,…

Ons team versterken ?